'Droog' opplussen van galerijen

Nederland vergrijst. De capaciteit van woningen voor seniorenis niet toereikend. Deze maatschappelijke ontwikkeling maakt de galerijwoning bij uitstek geschikt voor de galerij- en balkonophoogsystemen. Om bestaande woningen beter toegankelijk en leefbaar te maken voor senioren of mensen met een lichte handicap, kiezen veel woningcorporaties voor het zogenaamde opplussen van bestaande woningen.

Wij bezitten kennis en ervaring in de volgende opplus-werkzaamheden;
-Galerij- en balkonophoging met tegelsystemen
-Traptreden en vloeren voorzien van antislip voorzieningen
-Het vervaardigen of aanpassen van hellingbanen, schegstukken, hek-werken etc.

Grauwe galerijen en balkons krijgen met een tegelsysteem (ca. 40 kg/m²) weer een aantrekkelijke en ruimtelijke uitstraling. De tegels zijn 600x600 mm, 400x400 mm of 600x400 mm groot en zijn leverbaar in elke RAL-kleur. Klanten hebben maximale vrijheid bij het bepalen van kleur- en legpatronen.
Het opplussysteem kan aan de buitenranden opgesloten worden met behulp van een geanodiseerde of gepoedercoate hoeklijn. Deze afwerking vormt een nieuwe schrobrand en voorkomt inkijk en vervuiling onder het systeem. Aan de gevelzijde wordt gewerkt met pastegels of een open rooster. Bestaande goten of kozijnen blijven zo bereikbaar voor regulier onderhoud.

Contact

Weegschaalstraat 53
7324 BE Apeldoorn

Telefoon: 085-4884064 info@nieuwenhuis-br.nl

KvK nr.: 08038565

Postbus 2105
7302 EM Apeldoorn

locatie nieuwenhuis-br