Galerijen en balkons

Met onze zeer ruime ervaring in de woningbouw kunnen we gerust stellen dat wij de juiste partner zijn voor woningbouwvereningingen, verenigingen van eigenaren en overige vastgoed eigenaren.
In de woning- en ook utiliteitsbouw is kwaliteit het belangrijkste criterium. Dit bepaalt de werkwijze en toe te passen producten. Milieu in combinatie met duurzaamheid van te toe te passen materialen is een ander belangrijk aspect waarop producten toegepast worden. Als applicateur is Nieuwenhuis Betonrenovatie daarom een belangrijke schakel in succesvol vastgoedonderhoud.

Om de bewoners van flatgebouwen, appartementen e.d. zo weinig mogelijk te belasten, wordt er veelvuldig gewerkt met snel drogende producten waardoor galerijen of bergingsgangen al na 1 uur begaanbaar kunnen zijn. Het plaatsen van onveilige vlonders of overige noodvoorzieningen om de vloeren toch beloopbaar te houden tijdens de werkzaamheden kunnen hierdoor achterwege blijven.

Een oneindige variatie in kleuren en oppervlaktestructuren is leverbaar evenals de keuze in elastische scheuroverbruggende of zeer harde slijtvaste afwerkingen.
Daarnaast dragen wij ook ons steentje bij aan duurzaam ondernemen; de materialen die gebruikt worden zijn oplosmiddelarm of zelfs oplosmiddelvrij en voldoen aan de wettelijke eisen voor reductie van vluchtige organische stoffen.

Contact

Weegschaalstraat 53
7324 BE Apeldoorn

Telefoon: 085-4884064 info@nieuwenhuis-br.nl

KvK nr.: 08038565

Postbus 2105
7302 EM Apeldoorn

locatie nieuwenhuis-br