foto2 foto2 foto3

Kunststofvloeren

U zoekt een vloer die grote mechanische belastingen aan kan, bestand is tegen chemische stoffen of vloeistofdicht moet zijn? Of zoekt u een representatieve kunststofvloer in uw ontvangstruimte, een anti-statische ( ESD-veilige) vloerafwerking, een economische en veilige vloerafwerking in de woningbouw? In alle gevallen leveren wij een kwaliteitsoplossing, die voldoet aan de door u gestelde eisen. Werken met Nieuwenhuis Betonrenovatie is werken met vakmanschap en kwaliteit.

In onze offertes worden eisen als esthetica, belastingen, tijdsplannning, en de technische en budgettaire mogelijkheden meegenomen. De gewenste kwaliteit en voorbehandeling van de ondergrond wordt in de offerte aangegeven. Bedrijfsvloeren vormen in de meest letterlijke zin van het woord- het fundament onder uw ondernemingsactiviteiten. Aan dit fundament worden steeds strengere eisen gesteld, niet alleen door hogere vloerbelastingen maar ook door (wijzigingen in) de Arbo- en hinderwet, milieu-overwegingen en de voorschriften van de Keuringsdienst van Waren. Om aan al deze eisen en voorschriften te kunnen voldoen is een juiste systeemopbouw van bedrijfsvloeren van groot belang.

De marktsegmenten waarin wij actief zijn oa. de voedingsindustrie, productieruimtes, werkplaatsen, kantines, toiletgroepen in o.a. schoolgebouwen of specifieke ruimtes waar elektrisch geleidende vloeren noodzaak zijn

Contact

Telefoon: 0571-260177
Fax: 0571-280758
info@nieuwenhuis-br.nl


KvK: 08038565
BTW: 005975876B01


Weteringstraat 11
7391 TX Twello
Postbus 2105
7302 EM Apeldoorn